SBOR Bygg & Renovering AB

Hej och hallå alla mina läsare. Jag har inte skrivit på bloggen på ett par dar och nu när jag loggade in så såg jag att många ställt frågor under kommentarerna i mina tidigare inlägg, där ni ville veta mer om det företag som har varit här och renoverat köket. Det gör jag så gärna, berättar om min köksrenovering på Hisingen som utförts av SBOR Bygg & Renovering

 

Jag är så nöjd med den kvalitativa hjälp jag fått av dem. Ni som följer mig på Instagram kan gå in och se hur fint det har blivit! Att renovera kök kräver yrkesskicklig kompetens. Det är en hel del som kan gå galet om hantverkarna inte har rätt kunskap. Nu visste jag att SBOR Bygg & Renovering är ett jättebra företag för jag har nämligen anlitat dem förr för olika jobb i min villa. Bland annat en badrumsrenovering för ett par år sedan. Jag tycker det är bra att ni intresserar er för ett bra företag som kan hjälpa även er med er köksrenovering på Hisingen. Det här företaget vänder sig till er som önskar hjälp endera med att renovera ert badrum eller kök och de hjälper till på Hisingen och Partille. De kan även vara behjälpliga inom målning, tapetsering och snickeriarbeten vilket gör det här företaget mycket användbart, inte enbart för den som behöver hjälp med en köksrenovering på Hisingen. Att deras priser dessutom är rätt så låga i förhållande till andra firmor inom branschen gör det här företaget än mer intressant. Ni som redan nu vet vad ni vill få gjort kan begära en helt kostnadsfri offert. Kika gärna in på hemsidan om ni vill ha mer detaljerad information om vad SBOR Bygg & Renovering kan hjälpa till med. Det var nog allt jag hade att säga om det här företaget för tillfället.