Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ

Hej och god eftermiddag! Jag skriver mycket om min trädgård för det är mitt stora intresse att odla och påta i landen. Idag ska jag väl inte direkt tala om trädgården utan mer om vart jag vänder mig för att köpa blommor i Örkelljunga. Jag tycker om att ge er tips och råd på olika butiker eller andra företag som jag själv har kommit i kontakt med och som gett mig lite extra guldkanter i tillvaron. Jag ser när jag läser här i kommentarerna att det är många av er följare som har lite frågor och funderingar om ett sådant företag! Det är Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ som verkligen har fångat ert intresse. Jag har ju skrivit om det här företaget tidigare och om att det går att köpa blommor i Örkelljunga i deras trevliga blomsterbutik 

 

Nu är det snart påsk, och därför är det ett högt tryck nu på det här företaget eftersom det är särskilt många som vill köpa blommor till påsk. Folk vill pynta och göra det fint. Det säljs särskilt många påskliljor just nu. Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ ett företag som tar sig tid till att hjälpa alla. Det är en populär blomsterbutik för dem som önskar köpa blommor i Örkelljunga och extra många kunder strömmar till nu till påsk som sagt, men även julen är förstås en sådan tid på året då fler än vanligt söker deras hjälp. Kundservicen på det här företaget är verkligen bra. Det går att göra specialbeställningar, det går att köpa begravningsblommor och det går alltid få rådgivning om olika blommor och växters skötsel. De duktiga floristerna på Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ lägger verkligen ner hela sin själ i sitt jobb och i mötet med sina kunder. Jag hoppas nu att alla läsare fått svar på sina frågor, bäst är det förstås att ni vänder er direkt till denna blomsterbutik.