Jag går på massage

Hej alla mina vänner och bekanta! Äntligen är det onsdag och det är dags för massage. Ingen kan vara gladare än jag. Nu direkt efter jobbet ska jag ge mig iväg på denna massage i Kungälv. Det var min arbetsledare inom hemtjänsten som berättade att hon blivit mycket hjälpt av att gå på massage i Kungälv på ett företag som heter Fyrklöverns Hälsa & Massage. 

 

Detta med massage lät spännande tyckte jag och så blev det så att jag bestämde mig för att prova jag också. Nu har jag gått på massage flera gånger och mår jättebra i både kropp och själ. Det kan låta som en klyscha, men massage är verkligen för alla. Det vore verkligen roligt om jag kunde få någon av er läsare att också prova på denna härliga massage i Kungälv. Bor ni i Kungälv eller i dess närhet tycker jag förstås att Fyrklöverns Hälsa & Massage är ett riktigt bra företag att vända sig till. Oavsett om ni endast önskar en stunds välbehövlig avkoppling, eller om ni behöver en behandlande massage, kan ni få detta om ni går dit. Djupgående massage, triggerpunktsbehandling eller koppmassage är några exempel på vad som erbjuds. Det är viktigt att ta hand om sig själv och göra bra saker på sin fritid. Christina Andersson som äger och driver det här företaget är universitetsutbildad hälsopedagog. Ni som önskar kan även få hjälp med laserterapi eller hälsorådgivning. Jag tycker att ni som är intresserade av denna massage i Kungälv ska höra av er till Fyrklöverns Hälsa & Massage och boka in en tid. Ni kommer nog bli lika nöjda som jag. Även företagare som vill ge sina anställda massage, kan låta Fyrklöverns Hälsa & Massage ordna med detta.